Vrijdagmiddag 24 november organiseren wij speciaal voor ondernemers in het buitengebied een mini-symposium waar de vraag ‘herontwikkelen van mijn agrarische bedrijfslocatie’ centraal staat.

Wij merken dat er nog steeds veel vragen leven bij ondernemers in het buitengebied over de mogelijkheden die er zijn bij bedrijfsbeëindigingen en functieveranderingen. Verschillende sprekers uit het werkveld zullen tijdens dit mini-symposium ingaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de herontwikkeling van een bedrijfslocatie. Wat levert dit nu precies op? Welke regelgeving bestaat hierover en hoe kun je het beste omgaan met de fiscale situatie? In welke gevallen is verkopen de beste oplossing? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Het mini-symposium zal plaatsvinden op landgoed De Wolfskamer te Barneveld, voor meer informatie over de locatie kunt u kijken op http://dewolfskamer.nl. Meer informatie over het programma en de sprekers vindt u op: Programma mini-symposium 24 november 2017

Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met ons kantoor op het telefoonnummer 085-4852600 of via de mail op info@noordanuspartners.nl.