Locatieontwikkeling

Wilt u uw onroerende zaken gaan omvormen, herontwikkelen of van functie laten veranderen naar een nieuwe bestemming dan is een goede adviseur en sparring partner op technisch en strategisch niveau gedurende dit proces erg belangrijk. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van projecten in het buitengebied en stadsrandzones voor en namens opdrachtgevers. Wij hebben er in 2009 zelfs een apart bedrijfsonderdeel voor ingericht speciaal voor agrarisch ondernemers genaamd “Agroplan”.

Wij stellen u in staat om zelf ontwikkelaar te zijn en te blijven van uw eigendommen. Al gaat het nu om het begeleiden van bestemmingsplanprocedures, inrichtingsplannen of het maken van exploitatieberekeningen wij hebben alle adviseurs en landschapsarchitecten in huis om samen met u van uw plannen een succes te maken. Ook kunnen wij vooraf adviseren of uw plannen op de desbetreffende locatie wel haalbaar zijn. Tevens kunnen wij u fiscaal laten adviseren door nauwe samenwerking met diverse accountantskantoren in uw regio.

Kijk voor meer informatie bij ‘Locatieontwikkeling’ boven in het hoofdmenu.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via +31 (0)85-485 26 00 of neem contact op via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van nieuws, wet- en regelgeving en marktprijzen in het landelijk gebied? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief De Rentmeter