Landschappelijke inpassing

Bij een landschappelijke inpassing gaat het om het inpassen van een gebouw of een functie zoals een kampeerterrein in het landschap.

Bij een goede landschappelijke inpassing wordt rekening gehouden met de typische kenmerken en kwaliteiten van het landschap door middel van de architectuur van het gebouw en daarbij de aanplant van gebiedseigen beplanting.

Wij kunnen ontwerpen en beplantingsplannen maken voor de inpassing van een nieuwe stal, voor de omvorming van een agrarisch erf naar een woonerf of bijvoorbeeld voor een Natuurschoonwet landgoed. Hierbij houden we rekening met uw wensen en de praktische toepasbaarheid. Ook kunnen we aanwijzingen geven voor het toekomstige beheer van de beplanting door middel van een beheeradvies. We kunnen voor u en bijvoorbeeld een gemeente de beoogde landschappelijke inpassing inzichtelijk maken door middel van een plattegrond, sfeerbeelden of impressies.

Selectie uit aanbod

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via +31 (0)85-485 26 00 of neem contact op via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van nieuws, wet- en regelgeving en marktprijzen in het landelijk gebied? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief De Rentmeter