Subsidieaanvraag

Voor vele ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de herontwikkeling van voormalige agrarische locaties of het herontwikkelen van een groot oppervlakte aan voormalige landbouwgronden bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor subsidie.

Die subsidie kan onder strikte voorwaarden verstrekt worden wanneer bijvoorbeeld een groot oppervlakte van de gronden wordt omgevormd tot natuur.

Ook is er de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de herbestemming van monumenten/ gebouwen die karakteristiek zijn voor de omgeving. Bijvoorbeeld voor het wind- en waterdicht maken van de voormalige (agrarische) gebouwen, het laten uitvoeren van een onderzoek en het opstellen van een rapportage betreffende cultuurhistorische (bouw)waarden van de locatie.

Naast subsidies voor (monumentale) bebouwing en de ontwikkeling van natuur verzorgt ons kantoor ook subsidie aanvragen voor projecten ten behoeve van duurzame energie. Wij onderzoeken of er voor uw locatie subsidies te verkrijgen zijn en wat de gestelde kaders voor de aanvraag zijn. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag bij de verschillende overheidsinstanties die de subsidies beschikbaar stellen.

Selectie uit aanbod

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via +31 (0)85-485 26 00 of neem contact op via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van nieuws, wet- en regelgeving en marktprijzen in het landelijk gebied? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief De Rentmeter