Noordanus & Partners

Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners is een landelijk opererend rentmeesterskantoor dat zich voornamelijk richt op agrarisch ondernemers, landgoedeigenaren, recreatie ondernemers en particuliere grondbezitters. Ons kantoor werkt vanuit een drietal vestigingen, verspreid over het midden en oosten van ons land.  Noordanus & Partners is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Op onze werkzaamheden is de Regeling van Rentmeesters 2015 van toepassing. Hiermee wordt integriteit en kwaliteit van onze advisering gewaarborgd.

Waarom kiezen voor Noordanus & Partners

In het buitengebied van Nederland zal de komende jaren door inkrimping van overheidstaken en subsidies steeds meer initiatief komen te liggen bij (agrarisch) ondernemers, landgoedeigenaren en overige particuliere grondbezitters. Dit biedt kansen maar vergt door vergaande juridisering ook een geïntegreerde aanpak.

Bij Noordanus & Partners werken zowel rentmeesters, taxateurs, makelaars, R.O. adviseurs, landschapsarchitecten, bedrijfsadviseurs en fiscalisten onder één dak. Hierdoor kunnen wij optimaal voorzien in steeds complexer wordende vraagstukken.

Op basis van deze vorm van dienstverlening is het te bewerkstelligen dat opdrachtgevers een zo hoog en duurzaam mogelijk rendement kunnen behalen. De rentmeesters en adviseurs van Noordanus & Partners werken volgens de algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Deze zijn verwoord in de Regeling van Rentmeesters 2020.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via +31 (0)85-485 26 00 of neem contact op via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van nieuws, wet- en regelgeving en marktprijzen in het landelijk gebied? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief De Rentmeter