Ons team 2021-03-08T11:32:46+00:00

Ons team

Ing. P.D.N. (Pieter) Noordanus
Ing. P.D.N. (Pieter) NoordanusRentmeester NVR

Pieter is sinds 1996 werkzaam als rentmeester en taxateur onroerende zaken en sinds 2002 beëdigd als lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Pieter is werkzaam als allround rentmeester in zowel binnen- als buitenland. Zijn werkterrein beslaat voornamelijk advies- en bemiddelingstrajecten bij onroerende zaken die zijn gelegen in het buitengebied of in stads- en dorpsrandzones. Hoewel hij breed inzetbaar is, adviseert hij bij veel opdrachten vooral op strategisch niveau en fungeert hij als stuwende kracht bij advies- en beheertrajecten. Ook is Pieter aanspreekpunt als het gaat om internationaal vastgoed en emigratiebegeleiding. Daarnaast is hij directeur en eigenaar van rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV en Agroplan.


T +31 (0)85 – 485 26 00
M +31 (0)6 – 46 13 13 38
pieternoordanus@noordanuspartners.nl

Ing. R.A. (Robert) van Driesten RT
Ing. R.A. (Robert) van Driesten RTRentmeester NVR / Register Taxateur

Robert is bij ons kantoor aangesloten als all-round rentmeester en taxateur onroerende zaken en beëdigd als lid van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters. Robert heeft een brede ervaring opgebouwd op het gebied van beheer van agrarisch vastgoed, landgoederen en overig bedrijfsmatig onroerend goed. Zijn werkzaamheden beslaan onder andere taxaties, aan- en verkoopbemiddeling, (erf)pachtzaken. Daarnaast is Robert gespecialiseerd in paardenhouderijbedrijven alsmede hippische sport objecten.T +31 (0)85 – 485 26 00
M +31 (0)6 – 20 65 00 42
robertvandriesten@noordanuspartners.nl

Ing. E.A.F. (Evert) Kock
Ing. E.A.F. (Evert) KockRentmeester NVR

Evert is aan ons kantoor verbonden als rentmeester / adviseur omgevingsrecht. Hij is als rentmeester  afgestudeerd en heeft vervolgens brede kennis opgedaan in het beheer en  de ontwikkeling van landelijk vastgoed en landgoederen, waaronder herbestemmingen, locatieontwikkeling en natuurontwikkeling. Met deze kennis kan hij de belangen van derden goed doorgronden. Zo weet hij met zijn creativiteit vaak oplossingen te vinden waarmee draagvlak bij bestuurders en belanghebbenden te winnen is.  Zijn werkzaamheden beslaan functieveranderingsprojecten, bestemmingsplanprocedures en beheer en exploitatie van agrarisch vastgoed en landgoederen. Daarnaast is Evert goed op de hoogte van de Natuurschoonwet 1928 en diverse subsidiemogelijkheden.

T +31 (0)85 485 26 00
M +31 (0)6 46 13 14 15
evertkock@noordanuspartners.nl

W. (Wilfried) Wesselink
W. (Wilfried) WesselinkRentmeester / Taxateur

Wilfried is bij ons kantoor aangesloten als all-round rentmeester en taxateur onroerende zaken en aangesloten als Register Taxateur Landelijk Vastgoed bij de NRVT en Register Makelaar Landelijk Vastgoed bij VastgoedCert. Wilfried heeft een brede ervaring opgebouwd op het gebied van beheer van agrarisch vastgoed en landgoederen. Zijn werkzaamheden beslaan onder andere taxaties, aan- en verkoopbemiddeling, (erf)pachtzaken. Daarnaast is Wilfried gespecialiseerd in faunazaken.T +31 (0)85 – 485 26 00
info@noordanuspartners.nl

Ir. L. (Lara) de Graaf
Ir. L. (Lara) de GraafLandschapsarchitect

Lara is werkzaam als landschapsarchitect BNT en is ingeschreven in het architectenregister. Lara is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van projecten op het gebied van functieverandering en multifunctionele landbouw. Daarnaast geeft ze adviezen in het kader van de landschappelijke inrichting en architectuur van (Natuurschoonwet) landgoederen en buitenplaatsen.


T +31 (0)85 – 485 26 00
info@noordanuspartners.nl

Ing. M.R. (Maarten) Wilschut
Ing. M.R. (Maarten) WilschutAspirant Rentmeester NVR

Maarten is werkzaam als Aspirant Rentmeester NVR vanuit ons kantoor in Heteren. Hij ondersteunt onze rentmeesters, makelaars en adviseurs bij taxaties, aan- en verkoop, (erf)pacht, planschade- en onteigeningszaken en productierechten. Maarten is afgestudeerd aan de opleiding Bos en Natuurbeheer van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp, met als specialisatie de richting Rentmeesterij. Om zijn kennis te verbreden volgt hij momenteel de opleiding Basistheorie Taxateur o.z. aan het IPD te Utrecht.


T +31 (0)85 – 485 26 00
M +31 (0)6 – 30 21 95 79
maartenwilschut@noordanuspartners.nl

Ing. D.M. (Daan) Loo
Ing. D.M. (Daan) LooAssistent rentmeester / projectondersteuner

Daan is werkzaam als Assistent rentmeester en projectondersteuner vanuit ons kantoor in Heteren. Hij ondersteunt onze rentmeesters, makelaars en adviseurs bij taxaties, aan- en verkoop, (erf)pacht, planschade- en onteigeningszaken. Daan is afgestudeerd aan de opleiding Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp, met als specialisatie de richting Rentmeesterij.

T +31 (0)85 – 485 26 00
M +31 (0)6 – 23 31 95 18
daanloo@noordanuspartners.nl

K. (Kim) Lentjes
K. (Kim) LentjesSecretaresse, projectondersteuner

Kim is zowel op bureau- als projectniveau de drijvende kracht achter ons kantoor. Zij is vaak het eerste aanspreekpunt, beheert de agenda’s, zorgt voor een hartelijke ontvangst en ondersteunt haar collega’s in de uitvoering van hun taken. Daarnaast geeft ze ook invulling aan de ondersteuning op project niveau. Voorheen was Kim werkzaam voor een makelaarskantoor en voor een stichting die inhoudelijk raakvlakken heeft met het beheer van landelijk vastgoed.

T +31 (0)85 – 485 26 00
M +31 (0)6 – 22 70 74 75
kimlentjes@noordanuspartners.nl

A. (Arianne) van Donselaar
A. (Arianne) van DonselaarProjectondersteuner

Arianne is werkzaam als projectondersteuner vanuit ons kantoor in Heteren. Zij ondersteunt onze rentmeesters, makelaars en adviseurs bij onder andere locatieontwikkelingen, functieveranderingen, gebiedsontwikkelingen, bestemmingsplanprocedures, multifunctionele landbouw en taxaties. Daarnaast verzorgt zij de administratie voor ons kantoor. Op dit moment volgt ze de opleiding Financiële Dienstverlening Agrarisch aan de Aeres Hogeschool in Dronten, met als specialisaties Landelijk & Agrarisch vastgoed en Veevoeding & Gewas.

T +31 (0)85-485 26 00
M +31 0)6-20 65 00 49
ariannevandonselaar@noordanuspartners.nl

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op via +31 (0)85-485 26 00 of neem contact op via het contactformulier.

Neem contact op

Op de hoogte blijven van nieuws, wet- en regelgeving en marktprijzen in het landelijk gebied? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief De Rentmeter