Agrarische bedrijfslocatie aan de Lageveldweg te Gellicum

Categories:

Details

Locatie: Gellicum, Lageveldweg 9
Oppervlakte: 1.35.00 ha
Vraagprijs: € 985.000,- k.k.
Status: Verkocht

Het te verkopen object betreft een voormalige agrarische bedrijfslocatie, staande en gelegen aan en nabij de Lageveldweg 9 te Gellicum. De locatie bestaat uit een bedrijfswoning (twee-onder-een kapwoning, waarvan het rechter deel van de woning niet tot het eigendom behoort), circa 1.165 m² aan agrarische bedrijfsopstallen inclusief ondergrond en tuin.

De locatie is gelegen ten zuiden van het dorp Gellicum, tussen de Linge en de Waal. Het geheel is goed te bereiken door de centrale ligging en de nabijheid van knooppunt Deil, waar de A2 en A15 elkaar kruisen. Hierdoor zijn grote steden zoals Utrecht en ‘s-Hertogenbosch binnen handbereik en is ook het westen van Nederland goed bereikbaar.

Agrarische bedrijfswoning

De agrarische bedrijfswoning is gelegen aan de voorzijde van het erf. De woning heeft een inhoud van circa 500 m³. Het betreft een twee-onder-een-kapwoning, waarvan het rechterdeel van de woning niet tot het eigendom behoort.

Indeling:

Op de begane grond zijn een bijkeuken, keuken, woonkamer, slaapkamer, douche en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich een toilet, douche, drie slaapkamers en een vliering.

Het erf en de tuin rondom het huis zijn tezamen circa 500 m² groot.

Bedrijfsgebouwen

Oudhollandse stal

De Oudhollandse stal, afmetingen circa 41,80 meter bij 21,45 meter, is opgetrokken uit betonelementen muren en houten spanten en is gedekt met ABC vrije golfplaten. De vloer is van beton.

De grupstal biedt plaats aan 2 maal 40 stuks melkvee. Inpandig is tevens een werktuigenberging gerealiseerd. Een deel van de stal is onderkelderd. Het geheel biedt ruime mogelijkheden voor herontwikkeling.

Werktuigenloods

De werktuigenloods, afmetingen circa 20 meter bij 11 meter, is opgetrokken uit damwandprofielen en stalen spanten op een betonnen voet. Het geheel is gedekt met damwandprofielplaten. De vloer is van zand.

Garage

De garage, afmetingen circa 8 meter bij 6 meter, is opgetrokken uit een stenen muur.

Mestsilo

De mestsilo is van beton en niet overkapt. De silo heeft een opslagcapaciteit van circa 600 m³.

Kuilplaten

De kuilplaten bestaan uit betonplaten, afmeting circa 50 meter bij 6 meter en circa 30 meter bij 5 meter, en hebben een gezamenlijke oppervlakte van circa 250 m².

Ondergrond en erf

De oppervlakte van de ondergrond en het erf, behorende bij de bedrijfsgebouwen, bedraagt circa 6.000 m².

Bestemmingsplan

Op de agrarische bedrijfslocatie geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van gemeente Geldermalsen.

Binnen dit bestemmingsplan is de locatie bestemd als Landelijk Gebied I met de de aanduiding ‘Agrarisch bedrijf >40 NGE’. Er zijn twee bedrijfswoningen opgenomen in het bestemmingsplan en de richting voor eventuele uitbreiding wordt voorgesteld richting het zuiden en het oosten. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden tot herontwikkeling naar niet-agrarische activiteiten.

Vergunningen

Op de locatie is een vergunning voor het fokken van honden en paarden. Er is geen Natuurbeschermingswetvergunning aanwezig.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl