Bamff Estate (Alyth Perthshire, Schotland)

Details

Locatie: Blairgowrie, Schotland
Oppervlakte: – ha
Vraagprijs: Op aanvraag
Status: Te huur

Voor een van onze opdrachtgevers bieden wij te huur aan: cottage ‘The Old Brewhouse’, Schotland.

Het cottage is een voormalige brouwerij gelegen op landgoed Bamff en biedt ideale omstandigheden om te genieten van het buitenleven. Het verblijf is in 2000 volledig gerenoveerd waarbij authentieke elementen zijn behouden.

Indeling Cottage

Er zijn twee slaapkamers met slaapgelegenheid voor in totaal vier personen. De eetkamer kan op verzoek worden omgevormd tot een extra slaapkamer. Daarnaast is er een woonkamer met houtkachel aanwezig. Een goed uitgeruste keuken, badkamer met bad en douche staan tevens tot uw beschikking. Vanzelfsprekend is er ook een wasmachine aanwezig. Er is gratis Wi-fi en honden zijn welkom Prijzen zijn inclusief: brandhout, bedlinnen, badhanddoeken en verbruik van elektriciteit en verwarming.

Ligging

Recreatie mogelijkheden zijn er volop. De beroemde wandelroute Cateran Trail loopt over het landgoed. Deze route neemt wandelaars mee door het spectaculaire en gevarieerde landschap van Oost-Pertshire. Glooiende graslanden aan de rand van de hooglanden worden afgewisseld met ruig bergterrein.

Bamff is een plek waar flora en fauna de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Met als resultaat dat vogelspotters een grote variëteit aan vogels kunnen waarnemen en de bever een thuis heeft gevonden op het landgoed.

Voor kinderen is Bamff een veilige plek om heerlijk te spelen in de natuur en het buitenleven te ontdekken. Kinderen kunnen bijvoorbeeld de Munro hindernisbaan bestormen of kampvuur te maken.

Inlichtingen

Op www.bamff.co.uk vindt u verdere informatie over de mogelijkheden van het cottage The Old Brewhouse.

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor.

Contactpersoon: de heer Pieter Noordanus
Telefoon: 026 -379 20 75
E-mail: info@noordanuspartners.nl

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl