Bouwkavel 3 op de Einderweg te Uddel

Details

Locatie: Uddel, Einderweg 11
Oppervlakte: 4.015 m2
Vraagprijs: € 295.000,- v.o.n.
Status: Verkocht

Op een prachtige locatie in het buitengebied van de gemeente Apeldoorn wordt deze bijzonder riante bouwkavel te koop aangeboden. De oppervlakte van dit perceel bedraagt maar liefst circa 4.015 m².

Omgeving

De locatie is gelegen in de buurtschap Meerveld in het buitengebied van de gemeente Apeldoorn, een prachtige plek vlakbij de Kroondomeinen en de uitgestrekte Veluwse bossen. De dorpen Uddel en Garderen liggen op korte afstand en uitvalswegen als de rijksweg A1 liggen in de nabijheid. Apeldoorn ligt op circa 15 km afstand.

Nieuwbouw

Op de locatie is momenteel nog een rundvee- en varkenshouderij gevestigd, deze agrarische activiteiten zullen binnenkort worden beëindigd. Middels een bestemmingswijzigingsprocedure heeft de locatie een woonbestemming gekregen, waarbij op de plek van de agrarische bedrijfsgebouwen een nieuwe woning gerealiseerd kan worden.

Met de gemeente is overeengekomen dat in ruil voor sloop van alle bedrijfsgebouwen twee vrijstaande woningen teruggebouwd mogen worden, waarvan één op dit perceel dat nu te koop wordt aangeboden. Zie hiervoor ook bijgevoegde inrichtingsschets. De aanwezige bedrijfsgebouwen zullen op kosten van verkoper worden gesloopt.

Er mag een riante woning van 700 m³ inhoud gebouwd worden. Daarnaast mag er een bijgebouw komen met een maximale oppervlakte van 75 m².

Op de locatie heeft een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden, waarbij geen verontreinigingen zijn geconstateerd. De onderzoeksresultaten kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld.

Landschappelijke inpassing/beeldkwaliteit

Ten behoeve van dit functieveranderingsproject is een inrichtingsplan opgesteld dat aandacht besteedt aan de landschappelijke inpassing en een indicatie geeft voor de beeldkwaliteit van de nieuwe gebouwen. Dit inrichtingsplan dient uitgevoerd te worden bij de bouw van de woning. Het inrichtingsplan is als bijlage aan de brochure toegevoegd.

Oplevering en aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 295.000 v.o.n.

Overige informatie

Voor meer informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:

Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV
Telefoonnummer: 026 – 379 20 75
E-mail: info@noordanuspartners.nl

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl