Bouwkavel Het Zand 4 te Lieren

Details

Locatie: Lieren, Het Zand 4
Oppervlakte: 5000 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Lieren, in de buurtschap Oosterhuizen, wordt deze riante bouwkavel ter grootte van maar liefst 5.000 m² te koop aangeboden. Op de kavel mag een vrijstaand woonhuis gebouwd worden met een inhoud van 600 m³.

Een deel van het te verkopen perceel betreft een paardenweide.

Nieuwbouw

Op de locatie is een oude boerderij met enkele bijgebouwen aanwezig. Na sloop hiervan (voor rekening verkoper) kan op het perceel een nieuwe woning worden gebouwd. De inhoud hiervan bedraagt maximaal 600 m³. Daarnaast mag er ten behoeve van de woning een bijgebouw gerealiseerd worden met een maximale oppervlakte van 50 m², onder voorwaarden uit te breiden tot maximaal 75 m². Daarnaast biedt het bestemmingsplan ruimte om op het perceel een paardenbak aan te leggen.

De nieuwe woning zal op een andere plaats binnen het bouwblok worden gerealiseerd dan de bestaande oude boerderij. Dit in  verband met de te wijzigen perceelsgrens. Daartoe dient een deel van de houtopstand gerooid te worden.

Ten aanzien van de bouw van de nieuwe woning gelden geen aannemersverplichtingen. Met inachtneming van hetgeen bepaald in het bestemmingsplan kan men naar eigen smaak en wensen de nieuwe woning bouwen. De als bijlage aan de brochure gevoegde inrichtingsschets geeft een indruk van de mogelijkheden die deze nieuwbouwlocatie biedt. Natuurlijk kunt u als koper besluiten het perceel anders in te richten, hier bent u volledig vrij in. De paardenweide bij de locatie is volledig omheind en beslaat een oppervlakte van circa 2.750 m².

Ligging

Het dorpje Lieren behoort tot de gemeente Apeldoorn en maakt deel uit van de kleine agrarische buurtschap Oosterhuizen, gelegen tussen Beekbergen, Loenen en Klarenbeek. De locatie ligt bijzonder centraal, nabij uitvalswegen zoals de rijkswegen A1 en A50.

Lieren ligt in een afwisselende omgeving, daar waar het Veluwemassief aansluit op de IJsseldelta. Uitgestrekt bosgebied wordt afgewisseld met agrarisch gebied, ontstaan uit de ontginning van heide- en zandgronden. In het gebied lag het laatste oerbos van Nederland, dat in 1870 werd ontgonnen.

Omgeving

De prachtige omgeving heeft veel te bieden, zowel aan bewoners als aan recreanten. Niet voor niets is de Veluwe een geliefde vakantiebestemming. In de omgeving zijn talloze fiets-, wandel- en paardrijroutes te vinden.

Nationaal Park Veluwezoom, een deel van het bos- en heiderijke gebied aan de oostelijke rand van de Veluwe, is met bijna 5.000 hectare een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in Nederland. Het bestaat uit bos, heide, stuifzand en landgoederen met landbouwgrond en herbergt een grote variëteit aan planten en dieren.

Overige informatie

Voor meer informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners, vestiging Heteren,
Poort van Midden Gelderland
Groen 12
6666 LP Heteren
Contactpersoon: de heer ing. A.F. van Marle Telefoonnummer 026-379 20 75

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl