Bouwkavel met toekomstige boomgaard te Voorthuizen

Categories:

Details

Locatie: Voorthuizen, Overhorsterweg
Oppervlakte: circa 1.600 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Voorthuizen, wordt deze bouwkavel met toekomstige boomgaard ter grootte van circa 1.600 m² te koop aangeboden. De bouwkavel is gelegen aan en nabij Overhorsterweg 37, dichtbij mooie bossen, natuurgebieden en buiten het dorp Voorthuizen.

Ligging

De bouwkavel is gelegen in de Gelderse Vallei en ligt op korte van bossen, natuur, de snelweg A1 en de dorpen Voorthuizen en Barneveld. Het bouwkavel is uitstekend ontsloten vanaf de openbare weg. Het dorpscentrum van Voorthuizen ligt op circa 1,5 kilometer, de aansluiting op de A1 op circa 3,5 kilometer en het dorpscentrum op van Barneveld op circa 7 kilometer. De bouwkavel ligt binnen het reconstructieplan Gelderse Vallei/ Utrecht Oost in een verwevingsgebied.

Omgeving

Voorthuizen ligt op de rand van de mooie Gelderse Vallei en de Veluwe. Het dorp beschikt over een gezellige dorpskern, waar u voor uw alledaagse boodschappen goed terecht kunt. Voorthuizen is, volgens de overlevering, ontstaan rond een doorwaadbare plaats (voorde) in de niet meer bestaande Ganzenbeek, waar de Hessenweg van Amsterdam naar Deventer door heen liep. De ligging aan deze Hessenweg en de kruising met de handelsweg Harderwijk-Wageningen, maakte van Voorthuizen een belangrijke stopplaats. De gastvrije Vallei is bij uitstek een gebied waar rustzoekers hun draai vinden en waar kleinschalig toerisme de boventoon voert, waar genoten kan worden van authentieke streekproducten en gerechten uit de Food Valley. Er is voldoende aanbod van basisonderwijs in Voorthuizen, voor voorgezet onderwijs is het dorp Barneveld dichtbij.

Beplantingsplan

Ten behoeve van het functieveranderingsproject van de Overhorsterweg 37 te Voorthuizen is er een inrichtingsplan opgesteld dat aandacht besteedt aan de landschappelijke inpassing en een indicatie geeft voor de beeldkwaliteit.

Aanvaarding en levering

In overleg.

Overige informatie

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners B.V.
Telefoonnummer: 026-379 20 75
E-mail: info@noordanuspartners.nl

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl