Bouwkavels, Tereyken in De Mortel

Details

Locatie: De Mortel, Tereyken
Oppervlakte: 1.000 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Wonen in een zelf ontworpen landhuis? In het plangebied Tereyken in De Mortel worden momenteel drie ruim bemeten bouwkavels te koop aangeboden, waar u alle ruimte heeft om uw droomhuis te realiseren.

Perceel

De bouwkavels zijn elk circa 1.000 m² groot. De aankoop van extra grond, tot circa 5.000 m², is bespreekbaar.

Te bouwen woning

Op de royale bouwkavels mag een vrijstaande woning met bijgebouw gerealiseerd worden. Uniek aan dit plan is dat aan de te bouwen woning geen maximale inhoudseis wordt gesteld, hetgeen betekent dat u zeer royaal kunt bouwen! De indeling en de architectuur van uw nieuw te bouwen woning kunt u geheel naar eigen wens inrichten. De gemeente Gemert-Bakel, waar De Mortel toe behoort, stelt wel voorwaarden aan de bouwstijl en de uitstraling van de nieuw te bouwen woningen. Deze voorwaarden zijn weergegeven in het rapport “gereedschapskist gemeente Gemert-Bakel”. Dit rapport is opgesteld naar aanleiding van een onderzoek naar regionale bouwtradities. Hierin wordt onder andere beschreven hoe cultuurhistorische gebiedskenmerken een inspiratiebron kunnen zijn bij het vormgeven van toekomstige woonbebouwing. Deze ‘Gereedschapskist’ dient als handleiding voor de ontwerper van uw droomhuis en kunnen wij u op verzoek toezenden.

Landschappelijke inpassing/beeldkwaliteit

Op het project is een landschapsplan van toepassing. Het geheel is landschappelijk zodanig ingepast dat een mooi uitzicht en voldoende privacy gewaarborgd zijn.

Omgeving

De Mortel behoort tot de gemeente Gemert-Bakel in de provincie Noord-Brabant. Een gebied dat zich kenmerkt door een afwisselend landschap van bossen, akkers en beekdalen. Deze mooie groene omgeving is prima te verkennen via de vele fiets- en wandelpaden in het gebied. In de dorpen Gemert en Bakel heeft u alle basisvoorzieningen binnen handbereik. Gaat u toch voor de stadse geneugten, dan zit u binnen enkele autominuten in Eindhoven of Helmond.

Plangebied Tereyken

De bouwkavels liggen in het plangebied Tereyken, ten zuiden van de kern Gemert, in een extensiveringsgebied voor de landbouw. Hier worden maatregelen genomen om het platteland economisch vitaal, groen en leefbaar te houden. Concreet betekent dit voor de directe omgeving dat de omliggende varkensbedrijven hun bedrijfsactiviteiten inmiddels hebben beëindigd of dat de bedrijven binnen afzienbare tijd worden verplaatst.

Oplevering en aanvaarding

In overleg.

Vraagprijs

€ 249.000 k.k. per bouwkavel.

Overige informatie

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV
Poort van Midden Gelderland
Groen 12
6666 LP Heteren
Telefoon: 026 – 379 20 75

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl