Bungalow te Steenderen

Details

Locatie: Steenderen, J.F. Oltmansstraat
Oppervlakte: 500 m2
Vraagprijs:
Status: Verhuurd

In het buitengebied van het dorp Steenderen wordt te huur aangeboden deze bungalow met prachtig uitzicht. Door de ligging op een terp in het landschap biedt de woning rondom een schitterend vergezicht op de landerijen. De woning ligt naast een jongveebedrijf.

Woning

De indeling van de woning is als volgt: entree/hal, woonkamer, keuken met veel kastruimte, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en magnetron, bijkeuken met aansluiting voor de  wasmachine, drie slaapkamers, badkamer met vaste wastafel, bad en douche, separaat toilet. Vlizotrap naar ruime vliering.

In de woonkamer, keuken en gang ligt een laminaatvloer.
De woning wordt ongemeubileerd verhuurd.

Aansluitingen

De woning beschikt over centrale verwarming (CV ketel Atag Blauwe Engel II). Daarnaast is de woning aangesloten op elektra, water, riolering. Op het terrein is een propaangastank aanwezig.

Perceeloppervlakte: circa 500 m².

Inhoud woning: circa 400 m³.

Voorzieningen

In Steenderen zijn diverse scholen voor basisonderwijs. Middelbaar onderwijs wordt o.a. aangeboden in Doetinchem, Zutphen en Dieren. De gemeente Bronckhorst kent een bruisend verenigingsleven.

Omgeving

Steenderen ligt in de gemeente Bronckhorst, in de Achterhoek. De omgeving is rijk bedeeld met natuurschoon: het zogenaamde coulisselandschap biedt een plezierige afwisseling van bossen, weilanden, houtwallen en karakteristieke boerderijen. Het rivierlandschap van de IJssel met uiterwaarden en dijken zorgt voor een fraai contrast. Ook de vele prachtige kastelen en het kleinste stadje van Nederland, het karakteristieke Bronkhorst, maken deze regio tot een aangename plek om te wonen.

De omgeving biedt volop recreatieve mogelijkheden met vele wandel- en fietsroutes zoals de Kastelenroute Oost-Gelderland. Het sfeervolle hanzestadje Doesburg ligt op 8 km afstand, Zutphen en Doetinchem liggen beide op een afstand van circa 15 km. Arnhem is binnen 25 autominuten bereikbaar.

Oplevering en aanvaarding

In overleg. Verhuur geschiedt op basis van gunning. De huurovereenkomst wordt in eerste instantie voor de duur van één jaar aangegaan.

Huurprijs

€ 1.000,00 per maand exclusief gebruikerslasten GWE.

Overige informatie

Voor informatie en afspraken voor bezichtigingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners, vestiging Heteren

Poort van Midden Gelderland Groen 12
6666 LP  Heteren
Telefoon: 026 – 379 20 75

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl