Karakteristieke woonboerderij te Hoog-Keppel

Details

Locatie: Hoog-Keppel, Rijksweg 45
Oppervlakte: 6.025 m2
Vraagprijs: –
Status: Verkocht

Fraai en landelijk gelegen karakteristieke woonboerderij met recent gebouwd vrijstaand gastenverblijf / kantooraccommodatie.

Het geheel is gelegen op enige afstand van de openbare weg en via een eigen toegangsweg bereikbaar. Het erf met de tuin is ruim van opzet en zowel de woonboerderij als het gastenverblijf beschikken over een eigen terras.
Ook is er een ruime schuur aanwezig welke gebruikt kan worden als extra bergruimte of dierenverblijf.

Het geheel is uitgegeven in erfpacht met afhankelijk opstalrecht.

Woonboerderij

De woonboerderij is omstreeks 1920 gebouwd, goed onderhouden en voorzien van modern comfort. De karakteristieke elementen zijn goed bewaard gebleven, waaronder de authentieke houten balkconstructie en ramen met de oorspronkelijke roedeverdeling. Het interieur van de woonboerderij heeft een landelijk karakter. Vanuit de woning is er veel contact met buiten; openslaande deuren zorgen voor een directe toegang tot de tuinkamer met aangrenzend terras.

Vanuit de diverse raampartijen is er een schitterend uitzicht op de omliggende landerijen met bossen. De begane grond heeft een open structuur: de keuken en aangrenzende woonkamer, eethoek en extra zithoek staan met elkaar in verbinding. De tuinkamer met aangrenzend terras biedt uitstekende mogelijkheden om te genieten van de tuin. Op de verdieping is extra bergruimte gecreëerd onder het schuine dak. De woonboerderij biedt ruimte voor vier slaapkamers.

Indeling

Entree/hal, keuken, woonkamer, eethoek, extra zithoek, tuinkamer, ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche voor 2 personen, toilet, slaapkamer met aangrenzende bergruimte. Via een vaste trap is de verdieping te bereiken.

CV (2009), het huis is voorzien van isolatie waaronder (gedeeltelijk) dubbel glas en dakisolatie. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Er bevindt zich een houtgestookte kachel in de woonkamer.

Vrijstaand gastenverblijf c.q. kantooraccommodatie

Hal met toilet, keuken met woon-/eetkamer, patio. Indien gewenst is het mogelijk om een badkamer te realiseren zodat het object als volwaardig gastenverblijf kan worden aangewend.

Erf en tuin

De woonboerderij beschikt over een ruime tuin met een weids uitzicht over de omliggende landerijen en bossen. In de tuin is een kleine boomgaard gerealiseerd. Zowel aan de oostzijde als aan de westzijde van het woonhuis is een terras aangelegd zodat optimaal genoten kan worden van de tuin. Een gemetselde waterput nabij het woonhuis verwijst naar de tijd dat het geheel nog een boerderijfunctie had.

Erfpachtrecht en afhankelijk recht van opstal

Het geheel is uitgegeven in erfpacht met afhankelijk opstalrecht. Dit betekent dat de koper een recht van erfpacht met een afhankelijk opstalrecht koopt.
Koper wordt erfpachter van het geheel en verkrijgt daarmee de bevoegdheid om het woonhuis met bijbehorende opstallen en grond te gebruiken alsof deze eigenaar is. Voor dit gebruikt betaalt de erfpachter een canon (te vergelijken met huur) aan de erfverpachter.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl