Kavel 1: landgoed De Wolfskamer

Details

Locatie: Barneveld, Binnenveld 17
Oppervlakte: circa 3.000 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

In het afwisselende landschap van weilanden, bouwland, hagen en houtwallen is de aanleg van nieuwe natuur reeds in volle gang. Voor wie deze prachtige omgeving wil combineren met de exclusiviteit van wonen op een landgoed heeft nu de mogelijkheid om op deze locatie een riant landhuis te bouwen. En dat alles op bijna loopafstand van alle voorzieningen die Barneveld te bieden heeft.

Objectomschrijving

Op deze unieke locatie, waar rust en ruimte gecombineerd worden met een prachtige omgeving, worden 2 bouwkavels te koop aangeboden ter grootte van circa 3.000 m². Op het landgoed worden in een later stadium op ruime afstand nog 2 landhuizen gerealiseerd.

Op deze bouwkavels mag een vrijstaand landhuis gebouwd worden met een inhoud van 1.250 m³. Daarnaast kan er een bijgebouw van 100 m² gerealiseerd worden. De ruim bemeten kavels en toegestane inhoud van de te bouwen woning bieden voldoende aanknopingspunten voor het oprichten van een riante landhuis die qua uitstraling een eenheid vormt met het omliggende landschap.

Op landgoed De Wolfskamer worden in een later stadium nog twee landhuizen gerealiseerd.

Fase 1

Zoals de naam al doet vermoeden is dit de eerste kavel bij de ingang van het landgoed (direct rechts vanaf de ingang) U kunt hier een prachtige blikvanger realiseren, met toch veel privacy. Er zijn schitterende zichtlijnen richting het westen en de oude eikenbomen van de historische boerderij Esveld. De eerste kavel ‘de Entree’ wordt aangeboden met een oppervlakte van 3.000 m². In overleg kan eventueel meer grond worden bijgekocht.

Deze bouwkavel heeft een wat meer beschutte ligging tegen een mooie oude houtwal. Een prachtig ‘eigen plekje’ omzoomd door bomen en met mooie zichtlijnen naar het westen en wordt aangeboden met 3.200 m² waarbij de mogelijkheid bestaat om wat extra grond bij te kopen.

  • Kavel 1 “De Entree”: € 479.000,- v.o.n.
  • Kavel 2 “De Essenhoek: Verkocht onder voorbehoud

Fase 2

Vanwege de grotere oppervlakte, ruimere bebouwingsmogelijkheden en de ligging van kavel 3 en 4 zullen de prijzen van deze kavels hoger liggen dan de kavels uit fase 1. Heeft u interesse in kavel 3 of 4 (fase 2), dan kunt u dat bij ons kenbaar maken en zullen we u direct op de hoogte stellen als fase 2 in de verkoop komt.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV, vestiging Barneveld

Stationsweg 60
Postbus 69
3770 AB  Barneveld

Contactpersonen: de heer ing. E. Zark of ing. P.D.N. Noordanus
Telefoonnummer: 026 – 379 20 75
E-mail: info@noordanuspartners.nl

Collegiaal in verkoop met Drieklomp Makelaars en Rentmeesters.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl