Nieuwbouwlocatie te Maarsbergen

Details

Locatie: Maarsbergen, Griftdijk 5a
Oppervlakte: 1.585 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Prachtig gelegen bouwkavel aan de Grift met vrij uitzicht over de landerijen. De bouwkavel heeft een oppervlakte van circa 1.585 m².

Conform het bestemmingsplan mag op de kavel een vrijstaande woning worden gebouwd met een inhoud van 600 m³. Daarnaast mag er een bijgebouw worden gerealiseerd met een oppervlakte van 80 m².

Ligging

De bouwkavel is gelegen in het buitengebied van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, waar Maarsbergen deel van uitmaakt. De locatie is prachtig gelegen aan de Grift met vrij uitzicht over de landerijen en is goed bereikbaar vanaf de rijksweg A12.

Woning

Op de kavel staat een eenvoudige bungalow. Na sloop is het mogelijk om hier een ruime vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren. De woning mag een inhoud krijgen van 600 m³ en de oppervlakte van het bijgebouw mag 80 m² bedragen. In de brochure is een schetsplan opgenomen om een impressie te geven van de mogelijkheden.

De kavel/bungalow wordt aangeboden in de staat waarin het zich thans bevindt.

Nutsvoorzieningen

Aanwezig zijn CV, gas, elektra en riolering. Water komt nu binnen via de naastgelegen woning Griftdijk 5. Koper dient er voor zorg te dragen dat de woning een zelfstandige wateraansluiting krijgt.

Inlichtingen

Voor meer informatie, afspraken voor bezichtigingen of biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners,

Contactpersoon: ing. E. Zark
Telefoon: 026 -379 20 75

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl