Riant perceel met een goedgekeurd bouwproject (Arcos de la Frontera, Spanje)

Details

Locatie: Arcos de la Frontera
Oppervlakte: 830 m2
Vraagprijs: Op aanvraag
Status: Te koop

Riant perceel te koop met een goedgekeurd bouwproject en een mooi uitzicht op het stuwmeer van Arcos de la Frontera (El Santiscal)

Het perceel ligt aan het stuwmeer van de gemeente Acros de la Frontera. De omgeving beschikt over goede infrastructuur en het vliegveld Jerez de la Frontera bevindt zich op 20 autominuten rijden. Het centrum van de stad ligt op circa vijf minuten van het perceel af.

De gemeente staat bekend om de typische smalle straatjes met historische gebouwen. De brede, witte zandstanden van Cádiz liggen 20 minuten rijden van het perceel. Ook het stuwmeer biedt verschillende faciliteiten, waaronder watersporten. Tevens bevindt het perceel zich naast de sherry streek met vele unieke wijnen, die op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn.

Het perceel is 830 m2 groot en op het perceel staat op dit moment een woonhuis in verouderde staat. De huidige eigenaar heeft alle stappen doorlopen voor een bouwvergunning voor een villa van 220 m2 woonoppervlakte bij de gemeente. Er is een uitgewerkt bouwproject beschikbaar wat goedgekeurd is.  Als nieuwe eigenaar hoeft u enkel te slopen waarna u direct kunt beginnen aan de bouw van uw droomvilla.

De villa

Op de begane grond bevindt zich een centrale hal die u leidt naar de grote open keuken die in verbinding staat met de woonkamer. Ook bevindt zich op de begane grond een ruime slaapkamer met eigen badkamer en apart toilet. De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers met een gedeelde badkamer.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer ing. P.D.N. Noordanus (pieternoordanus@noordanuspartners.nl).

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl