Riante bouwkavel met indrukwekkend uitzicht (Pedregosa, Portugal)

Details

Locatie: Pedregosa, Portugal
Oppervlakte: 26.200 m2
Vraagprijs: € 110.000,- k.k.
Status: Te koop

Deze riante bouwkavel ten behoeve van de bouw van een landhuis ligt in een heuvelachtige omgeving. Het terrein is ruim 26.000 m² groot. Het te bouwen landhuis is gesitueerd op een vlak plateau met een schitterend uitzicht nabij Brogueira, gemeente Torres Novas, district Santarém.

De basisvoorzieningen zoals gas, water en elektra zijn in de directe nabijheid aanwezig.

De kavel is goed ontsloten. De aangrenzende rustige doorgaande weg verkeert in een goede staat en voorziet in een goede verbinding met diverse snelwegen. Door de ligging op een centrale plek vormt de locatie een ideale uitvalsbasis om zowel het achterland van Portugal als de hoofdstad Lissabon te bereiken.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Op het perceel is een bouwvergunning verleend voor het realiseren van een landhuis met een bijgebouw en een ruim zwembad.

De opbouw van het landhuis bestaat uit een begane grond en een verdieping. De U-vorm van het landhuis zorgt voor een open karakter aan de achterzijde waardoor genoten kan worden van het weidse uitzicht en de privacy zo optimaal mogelijk gewaarborgd is.

De tuin, het zwembad evenals de diverse terrassen zijn gesitueerd op het zuidoosten.

Het woonoppervlak van het landhuis bedraagt circa 430 m², met een bouwvolume van circa 1.100 m³. Dit is verder uit te breiden met een bijgebouw met een maximale oppervlakte van 128 m² en een inhoud van circa 512 m³.

Het is mogelijk om een kleiner landhuis te realiseren. Het woonoppervlak bedraagt dan circa 220 m². De bouwstijl is luxe en authentiek. Bij de materiaalkeuze is rekening gehouden met de bouwstijl uit de regio. Natuurlijke materialen zoals gebakken steen en hout in combinatie met het ontwerp zorgen voor een landelijke uitstraling. Mochten ontwerp en indeling niet geheel naar uw wens zijn, dan is een aanpassing hiervan eventueel bespreekbaar.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich twee hallen, een keuken, drie salons, een slaapkamer met bijbehorende kleedkamer en badkamer, twee wc’s en een technische ruimte. De verdieping is voorzien van drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Twee van de slaapkamers beschikken bovendien over een eigen kleedkamer. De buitenruimte bestaat uit drie ruime terrassen, een zwembad en een galerij.

Overige informatie

Belastingen en kosten koper komen voor rekening van koper. Hieronder vallen in ieder geval de eventueel verschuldigde overdrachtsbelasting of BTW en notariskosten.

Aanvaarding en levering: in overleg. Vraagprijs bouwkavel inclusief bouwvergunning en bouwtekening bedraagt € 110.000,00 kosten koper.

Inlichtingen

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV

Contactpersoon: de heer ing. P.D.N. Noordanus
Telefoon: 026 – 379 20 75
E-mail: info@noordanuspartners.nl

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl