Riante villa, gelegen op het golfterrein Arcos Gardens – (Carretera Arcos-Algar, Spanje)

Details

Locatie: Arcos de la Frontera
Oppervlakte: 2.360 m2
Vraagprijs: Op aanvraag
Status: Te koop

De villa is gelegen op het prachtige golfterrein van Arcos Gardens Golf Club. Vanuit de villa heeft u een panoramisch uitzicht over het landschap en de zeer fraaie fairways van de golfbaan. De villa ligt op vijf kilometer afstand van de gemeente Arcos de la Frontera, met zijn authentieke dorpjes die boven op de heuveltop gelegen zijn. Het gebied staat bekend om zijn pure schoonheid en zichtbare middeleeuwse invloeden.

De villa verkeert in een topstaat en heeft een woonoppervlakte van 400 m2 en een perceeloppervlakte van 2.360 m2. Het zwembad met buiten douche, is voorzien van een zout water installatie en beschikt over warm water via een zonnepanelen systeem. Het gehele huis heeft dubbelglas, vloerverwarming vanuit de beige marmeren vloer en airco met warmtepomp (deze is recent vernieuwd). Daarnaast is er de keuze uit elektra of stadsgas voor het verwarmen van de villa. Het terrein waar de villa zich bevindt is 24 uur per dag bewaakt. Ook beschikt de villa over een eigen alarmsysteem en camerabewaking.

Op de begane grond bevindt zich een grote, open keuken van het merk Siematic die van alle gemakken is voorzien. De woning heeft een riante woonkamer met een open haard. Vanuit de woonkamer kunt u via grote schuifdeuren naar het deels overdekte terras. Het terras kan worden afgesloten met opvouwbare glasdeuren, zodat u met frisse winteravonden ook heerlijk buiten kan zitten. De woning beschikt over vijf slaapkamers en vier badkamers. Ook is de woning voorzien van een thuisbioscoop. Onder het huis beschikt u over een garage waar plaats is voor twee auto’s en een golfbuggy.

Informatie:

  • De jaarlijkse gemeente belasting bedraagt ongeveer € 1.100 per jaar
  • De maandelijkse fee voor de eigenaarsvereniging bedraagt ongeveer € 200 per maand (deze kan variabel zijn)
  • Het golfterrein wordt goed onderhouden en er is een prachtige oude ‘cortijo’ aanwezig waar een voortreffelijk restaurant in gehuisvest is.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heer ing. P.D.N. Noordanus (pieternoordanus@noordanuspartners.nl)

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl