Vrijstaande woning met ruime schuur

Details

Locatie: Maarsbergen, Griftdijk 5
Oppervlakte: 1.500 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Deze vrijstaande woning ligt op een prachtige, rustige locatie met vrij uitzicht over de landerijen in het buitengebied van het dorp Maarsbergen op een kavel van circa 1.500 m².

Aangrenzend aan de woning bevindt zich een ruime schuur, met een inhoud van circa 700 m³. De woning beschikt over een eigen oprit met brug over het riviertje De Grift. Door de ligging, de ruime schuur en de mogelijkheid om extra grond aan te kopen is dit een object met vele mogelijkheden.

De vrijstaande woning, inhoud circa 500 m³, verkeert in goede staat van onderhoud, al is het interieur enigszins gedateerd.

Indeling woning

Begane grond: entree/hal met trap naar eerste verdieping, ruime woonkamer, keuken met kelder, tweede hal, ruime slaapkamer, wc, badkamer met bad en douche. Een ruime bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger bevindt zich in de aangrenzende schuur.

Eerste verdieping: overloop met trap naar vliering en drie ruime slaapkamers.

Voorzieningen: aansluitingen CV, gas, water, elektra en riolering.

Schuur: de schuur (exclusief bijkeuken) betreft een voormalige veestal en heeft een oppervlakte van circa 120 m². Deze ruime schuur is direct vanuit de woning toegankelijk en beschikt over voldoende ruimte voor meerdere paarden of ander (hobby)vee. Ook beschikt de schuur over een ruime, hoge zolder.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl