Vrijstaande woonboerderij te Emst

Details

Locatie: Emst, Achterdorperweg 1
Oppervlakte: circa 2.100 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Het betreft een landelijk gelegen vrijstaande woning met ruime paardenstalling en authentieke boerderijschuur. De authentieke boerderijschuur is deels verbouwd tot recreatiewoning en deels in gebruik als berging.

Het geheel is gelegen op een ruim erf en zowel de woning als de recreatiewoning hebben een tuin met terras. De dubbele garage is naast het woonhuis gelegen en verbonden met het woonhuis middels een overkapping. De nabij het erf gelegen houten schuur annex berging voorziet in extra bergruimte.

Woning

Het woonhuis is uit 2001 en is goed onderhouden en voorzien van modern comfort. Tevens is het woonhuis ‘senior-proof’, de op de begane grond gelegen studeerkamer is eenvoudig te veranderen in een extra slaapkamer met aangrenzende badkamer.

Entree/hal, keuken, woonkamer en eetkamer, kamer te gebruiken als studeerkamer of extra slaapkamer, toilet, ruime doucheruimte en bijkeuken met wasmachineaansluiting, via een vaste trap is de kelder te bereiken.

Ruime overloop, 3 slaapkamers en 1 badkamer, via een vlizotrap op de verdieping is de zolder te bereiken, deze biedt extra bergruimte.

Voorzieningen

CV, het huis is voorzien van isolatie en dubbelglas. Tevens is er een centrale stofzuiginstallatie aanwezig. De grote slaapkamer is voorzien van airconditioning.

Overige opstallen

De authentieke boerderijschuur is opgedeeld in 2 gedeelten. Deel I betreft de recreatiewoning, die eenvoudig is uitgevoerd en in goede staat verkeert.

Entree, keuken met woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Deel II betreft de achterliggende schuur die dienst doet als berging. Het onderhoud van dit gedeelte is matig. De paardenstalling is voorzien van maar liefst 8 ruime boxen en er is een ruime hooizolder aanwezig. De houten schuur doet dienst als berging.

Het woonhuis beschikt over een royale tuin met weids uitzicht op de omgeving en omliggende landerijen. In de tuin is een kleine boomgaard gerealiseerd. Het terras is gelegen aan de westzijde van de tuin, waar lang kan worden genoten van de avondzon. Het erf is royaal opgezet en heeft veel privacy doordat deze op enige afstand van de openbare weg is gelegen. Via het erf is de authentieke boerderijschuur te bereiken. De recreatiewoning in de boerderijschuur heeft een separate tuin met terras waar gasten ongestoord kunnen verblijven. De paardenstalling met hooizolder en houten schuur annex berging zijn tevens op het erf gesitueerd.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id=”4196″ title=”Aanbodformulier”]

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl