Woonboerderij te Barneveld

Details

Locatie: Barneveld, Wencopperweg 9
Oppervlakte: 8.582 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Vrijstaande, karakteristieke rietgedekte woonboerderij met voormalige bedrijfsopstallen, erf en aanliggend perceel cultuurgrond aan de Wencopperweg 9 te Barneveld.

De totale oppervlakte van erf, tuin en bijbehorend grasland bedraagt 8.582 m². Op het erf bevinden zich diverse voormalige agrarische bedrijfsopstallen met een gezamenlijke oppervlakte van circa 400 m².

Woonboerderij

Het woonhuis, met een inhoud van circa 340 m³, is goed onderhouden. Recentelijk is de rieten dakbedekking deels vernieuwd en is het buitenschilderwerk uitgevoerd.

Begane grond: entree/hal, toilet, doucheruimte met wasmachineaansluiting en CV-ketel, vaste trap naar verdieping, keuken, woonkamer en slaapkamer.

Verdieping: overloop, twee slaapkamers, dakkapel.

CV, grotendeels isolatieglas, gas, water, elektra, septic tank.

Het goed verzorgde erf is ruim van opzet en verhard met klinkers. De aanwezige opstallen zijn functioneel en bieden diverse aanknopingspunten voor functiewijziging, indien gewenst.

Bestemmingsplan

De woonboerderij heeft de bestemming ‘wonen’. Het vigerende bestemmingsplan voorziet op deze locatie in beroep aan huis en biedt daarnaast ook mogelijkheden om een verzoek in te dienen tot het wijzigen van de huidige bestemming naar een bestemming die ruimte biedt voor bedrijfsmatige activiteiten zoals bouwnijverheid, groendiensten en groothandel.

Ligging

De boerderij en het perceel zijn gelegen aan de zuidkant van de spoorlijn Barneveld-Apeldoorn. De ligging ten opzichte van uitvalswegen als de A1 en de A30 is gunstig. Ook het treinstation  Barneveld-Noord ligt in de nabijheid.

Gronden ten noorden van het perceel zijn ontwikkeld tot bedrijventerrein. Tevens bestaan er plannen voor de ontwikkeling van een bedrijventerrein aan de zuidkant van het perceel, dit is opgenomen in het bestemmingsplan Harselaar-Zuid fase 1a.

De boerderij heeft de bestemming ‘wonen’. Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden om een verzoek in te dienen tot het wijzigen van de huidige bestemming naar een bestemming die ruimte biedt voor bedrijfsmatige activiteiten zoals bouwnijverheid, groendiensten en groothandel.

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl