Woonboerderij te Uddel

Details

Locatie: Uddel, Einderweg 11
Oppervlakte: 1.795 m2
Vraagprijs:
Status: Verkocht

Op een prachtige locatie in het buitengebied van de gemeente Apeldoorn wordt deze woonboerderij te koop aangeboden. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt circa 1.795 m².

Op het perceel is momenteel nog een rundvee- en varkenshouderij gevestigd, deze agrarische activiteiten zullen binnenkort worden beëindigd. Middels een bestemmingswijzigingsprocedure heeft de woning inmiddels een woonbestemming gekregen.

De nu nog aanwezige agrarische bedrijfsgebouwen worden gesloopt. Hiervoor in de plaats zullen twee nieuwe woningen gerealiseerd kunnen worden. Deze bouwkavels worden afzonderlijk te koop aangeboden.

Ligging

De locatie is gelegen in de buurtschap Meerveld in het buitengebied van de gemeente Apeldoorn, een prachtige plek vlakbij de Kroondomeinen en de uitgestrekte Veluwse bossen. De dorpen Uddel en Garderen liggen op korte afstand en uitvalswegen als de rijksweg A1 liggen in de nabijheid. Apeldoorn ligt op circa 15 km afstand.

Woning

De eenvoudige woonboerderij verkeert in een redelijke staat en bestaat uit een voor- en achterhuis. De woning dient gerenoveerd te worden. De inhoud van de woning bedraagt circa 1.000 m³.

  • Begane grond: keuken, woonkamer, zitkamer, hal, badkamer met toilet en douche, slaapkamer, kelder en deel.
  • Verdieping: overloop, drie slaapkamers.
  • Er is wel een vliering aanwezig, doch deze is niet begaanbaar.
  • Voorzieningen: gas, water, elektra. Er is wel riolering aanwezig doch de woning is hier nog niet op aangesloten. Verwarming geschiedt middels gaskachels, er is een boiler voor de warmwatervoorziening.

Extra grond

Het is mogelijk om meer grond bij te kopen. Het betreft hier een perceel landbouwgrond ter grootte van 2.15.80 hectare welke direct achter de locatie is gelegen.

Overige informatie

Voor meer informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot:

Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV
Poort van Midden Gelderland
Groen 12

6666 LP  Heteren

Telefoonnummer: 026 – 379 20 75

Interesse

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Voor informatie, afspraken voor bezichtigingen en biedingen kunt u zich wenden tot Rentmeesterskantoor Noordanus & Partners BV.

T +31 (0)26 – 379 20 75
E info@noordanuspartners.nl